Posts

Showing posts from January, 2013

Tragik Last Paper exam

Image
assalamualaikum wbt..

post ini ditulis sehari selepas tamat last paper aku BGY 2001. satu perkara yang aku x sangka akan terjadi ialah, aku bangun lmbat. 8 minit sbulm exam berrmula.. bagi yang x taw  aku demam pada hari tersebut. aku bangun je, aku tengok jam terus menjeri 8.22!! tanpa disangka2 roomate aku pun terbangun.. hahha dalam waktu kritikal itu, aku pun bangun dan terus tkar baju tanpa mandi.. hahah T.T terus amek beg dan jalan ke washroom basuh muka.. then terus ke pondok bas..



bila sampai je kat pondok bas tu aku pn naik then aku nmpak xde org lagi dlm bas tu, mmg sah la bas tu lmbat lagi nk gerak.. aku decide trun bas the call mebe nk pnjam moto. tpi member lak bleh x jwb call.. bkali2 aku call.. tnpa mlengahkan masa lagi, kebetulan ada kereta staf lalu so aku pun tahan, aku tnya la dy nk ke mana. dy pn mjawb ntah kt mne2 tah dy nk pgi.. last aku tnye, 'LALU LIBRARY X KAK?' dy pun jawab x lalu.. selepas mengucapkan terima kasih, aku pun blah.. ble da xde alternant…